Scason Kumho Tyres -renkaat logo

Kumho tarjoaa ison merkin laadun

KUMHO TYRES -RENKAAT – KELPAA AJELLA

Kumhon maailmanlaajuiseksi kasvanut rengastarina sai alkunsa yli 60 vuotta sitten. Olemme kasvaneet autoilun yleistymisen kanssa rinta rinnan ja kiihdyttäneet ohi monen kilpailevan rengasmerkin. Kumho on 16. suurin rengasvalmistaja maailmassa (10.10.2023). Monet suurimmista autonvalmistajista käyttävät Kumho-renkaita jo tehtaan valmistuslinjalla.

Kumho Tyres tunnetaan suorituskykyisistä renkaista, jotka eivät jätä autoilijaa pulaan missään tilanteessa. Innovatiivisuus, jatkuva tuotekehitys ja luotettava testaus ovat rengaskehityksemme kulmakiviä. Haluamme kehittää ja valmistaa renkaita, jotka ovat paitsi turvallisia ja kestäviä, myös taloudellisia ja hiljaisia.

Kumho tuntee talven

Moni rengasvalmistaja ei tee talvirenkaita, koska niiden kehitys on rengasalalla yksi haastavimmista. Kumholla on jo aikoja sitten ymmärretty yhdistää kansainvälisen ja suomalaisen tuotekehityksen parhaat innovaatiot.

Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä nastarenkaissamme vain Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu nimenomaan Pohjolan olosuhteisiin. Suomeen tuotavat rengasmallit testataan Saksassa kahdella eri radalla ja talvioloissa Suomen Ivalossa.

Kumhon maailmanluokan tuotekehitystä

Kumho-renkaiden suorituskyky ja laatu on huomattu ympäri maailman, sillä Kumho on palkittu rengasvalmistaja Euroopassa, Aasiassa, USA:ssa ja Australiassa. Kansainväliset tunnustukset ovat oiva merkki siitä, että olemme oikealla tiellä.

Menestyksekäs tuotekehitys jatkuu Kumholla edelleen ja autoilijat eri maanosissa saavat jatkossakin alleen luotettavat renkaat, joiden kanssa liikkuminen on mukavaa ja huolettomampaa.

Scason Oy maahantuo Kumho Tyres -renkaita henkilö-, SUV- ja pakettiautoille sekä raskaalle kalustolle. Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin ajorenkaisiin alta.

Scason Kumho Tyres -kesärenkaat header HA-AUTO SUV-AUTO PAKETTIAUTO MAASTOAUTO

Henkilö-, SUV- ja pakettiautojen kesärenkaat

Kumho Tyres kesärengas HP71

HP71

Premium-luokan kesärengas hyvällä märkäpidolla ja jarrutusmatkalla henkilöautoille. Kehityksessä on panostettu ajomukavuuteen, alhaiseen melutasoon ja kestävyyteen.

Kumho Tyres kesärengas KH17

KH17

Kestävä, hiljainen ja vaivaton rengas ajettaessa. Sillä on optimaalinen vierintävastus, joten se sopii taloudelliseen ajoon henkilöautoille.

Kumho Tyres kesärengas HS52

HS52

Vuoden 2021 Auto Bild testivoittajan Kumho Ecsta HS51 -kesärenkaan uusi kehitellympi versio. Tarjoaa ensiluokkaisen turvallista ja luotettavaa ajoa henkilöautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres kesärengas HP91

HP91

Tasapainoisella renkaalla on erinomainen ajomukavuus ja hyvä pito kaikissa sääolosuhteissa. Korkealuokkainen rengas henkilöautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres kesärengas ES31

ES31

Tasapainoisessa ja hiljaisessa renkaassa on hyvä pito erilaisissa olosuhteissa. Taloudellinen kesärengas on saatavissa henkilöautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres kesärengas KH27

KH27

Edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Hiljainen ja mukava rengas, jolla on hyvä märkäpito. Renkaalla on loistavat EU-Label arvot. Henkilö-, urheiluautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres kesärengas PS71

PS71

Erinomainen märällä ja kuivalla alustalla. Loistavat käsittelyominaisuudet antavat ajovakautta ja hiljaisuutta jopa suurilla nopeuksilla. Saatavissa henkilöautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres kesärengas PS91

PS91

Luja ja vakaa pintamalli antaa loistavan pidon kiihdytettäessä ja jarruttaessa niin märällä kuin kuivalla. Kehitetty todellisille urheiluautoille.

Kumho Tyres kesärengas HS51

HS51

Vuoden 2021 Auto Bild testivoittaja. Touring- ja sport-autoille tarkoitettu kesärengas on mukava ja turvallinen. Erinomainen ajettava märällä ja kuivalla.

Kumho Tyres kesärengas KU39

KU39

Erinomainen rengas märällä ja kuivalla. Sen loistavat käsittelyominaisuudet antavat maksimaalisen ajovakauden. Rengas on hiljainen jopa suurilla nopeuksilla. Erityisesti touring-ja sport-autoihin.

Kumho Tyres kesärengas VS31

VS31

Ekologisille autoille sekä sähköautoille kaupunkiajoon. Polttoainetehokas rengas on ultrakevyt, 25 % kevyempi kuin renkaat yleensä. Turvallinen ja suorituskykyinen kesärengas.

Kumho Tyres kesärengas KL17

KL17

Kehittynyt kesärengas asymmetrisellä pintakuviolla. Renkaalla on loistavat ajo-ominaisuudet sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Saatavissa katumaastureille.

Kumho Tyres maastoauto KC53

KC53

Renkaalla on matala vierintävastus ja optimaalinen polttoainetaloudellisuus. Mukavaa ajolaatua märille ja kuiville teille. Pakettiautoille sekä retkeily- ja matkailuautoille.

Kumho Tyres kesärengas KL33

KL33

Premium-luokan rengas (M+S) katumaastureihin. Matalaääninen ja erinomainen ajomukavuus. Hyvä pito-ominaisuus märällä ja lumella.

Kumho Tyres maastoauto AT61

AT61

Kevyeen maastokäyttöön soveltuva (M+S) yleisrengas. Renkaalla on erinomaiset ominaisuudet tiellä ajamiseen. Katumaastureille ja maastoautoille.

Kumho Tyres maastoauto MT51

MT51

Maastoautorengas (M+S) on erinomainen mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Erikoisrakenne estää kivien jäämisen uriin. Erinomaiset ominaisuudet myös tiellä ajamiseen. POR-merkintä.

Kumho Tyres maastoauto KL71

KL71

Maastoautoille (M+S) erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Erikoisrakenne estää kivien jäämisen uriin. Kesärenkaalla on hyvät ominaisuudet tiellä ajamiseen. POR-merkintä.

Kumho Tyres kesärengas KL51

KL51

Moderni katumaasturi- ja maastoautorengas (M+S, kesä-/talvirengas). Ominaisuuksiltaan hiljainen ja mukava. Sillä on loistavat ajo-ominaisuudet.

Scason Kumho Tyres -talvirenkaat header HA-AUTO SUV-AUTO PAKETTIAUTO MAASTOAUTO

Henkilö-, SUV- ja pakettiautojen talvirenkaat

Kumho Tyres talvirengas Wi32

Wi32

Uusi nastarengas pohjoisen talvisiin olosuhteisiin. Tarjoaa huomattavasti paremman kiihdytys- & jarrutustehon jäälle. Uusi suomalainen nasta antaa paremman jarrutustehon märällä. Renkaalla on alhainen rengasmelu ja hyvä ajomukavuus asfaltilla. Henkilöautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres talvirengas Wi31+

Wi31+

Sopii Suomen talvisiin olosuhteisiin optimaalisen nastojen asettelun ansiosta (suosituimmissa kokoluokissa 200 suomalaista nastaa). Parannetut jarrutus- ja käsittelyominaisuudet epäsymmetrisen kolmiulotteisen urituksen ansiosta. Henkilöautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres talvirengas KC11

KC11

Nastarengas maastoautoihin (M+S), pakettiautoihin, hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Samansuuntainen pintakuviointi ja uudenkaltainen profiilirakenne täydelliseen pitoon lumella ja jäällä. Poikkeuksellisen hyvät käsittelyominaisuudet märällä ja kuivissa olosuhteissa.

Kumho Tyres talvirengas CW11

CW11

Moderni nastarengas pakettiautoihin sekä hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Vinosuuntaisen keskiosan urituksen ja 3D-lamellien ansiosta renkaalla on erinomainen suorituskyky ja jarrutusteho jäällä.

Kumho Tyres talvirengas WS31

WS31

Nastarengas katumaastureille epäsymmetrisellä urituksella ja modernilla kumiseoksella antavat erinomaisen pidon, käsittelyominaisuudet ja jarrutustehon jäällä sekä lumella.

Kumho Tyres talvirengas Wi51

Wi51

Uusi kitkarengas pohjoisen talveen. Tarjoaa erinomaisen pidon jäällä ja lumella jarrutettaessa sekä kiihdytettäessä. Maksimoitu tasapainoinen pito kaikille talviteille ja vaikuttava suoritus märällä ja kuivalla. Henkilöautoille ja katumaastureille.

Kumho Tyres talvirengas WS51

WS51

Hiljainen kitkarengas katumaastureille ja pienemmille hyötyajoneuvoille. Uusimman teknologian kitkarengas, jonka uudet aramidikuidut parantavat pitoa varsinkin jäällä. Uuden kuvioinnin ansiosta renkaalla saavutetaan enemmän ajokilometrejä.

Scason Kumho Tyres -raskaan kaluston renkaat

Raskaan kaluston renkaat

Kumho Tyres raskas kalusto KXS10

KXS10

Ohjaavan akselin talvirengas, jossa on M+S ja kolmen huipun Mountain Snow Flake -merkinnät. Erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön sopiva rengas. Kiviejektori vähentää vaurioriskejä, kivien painautumista sekä jäämistä renkaaseen ja parantaa jopa uudelleen pinnoittamista.

Kumho Tyres raskas kalusto KWA03

KWA03

Ohjaavaan sekä perävaunukäyttöön soveltuvan talvirenkaan leveä pintakuvio tekee ajamisesta vakaata myös märällä kelillä. Kiviejektori vähentää kivien kerääntymistä renkaan runkoon ja tasaisemman kulumisen ansiosta renkailla voidaan ajaa pitkään.

Kumho Tyres raskas kalusto KRS50

KRS50

Ohjaavalle akselille suunniteltu rengas. Sen käyttöikä on pidentynyt: rengas kestää jopa 10% enemmän kilometrejä verrattuna edeltäjiinsä. Kumiseos antaa käyttömukavuutta ja estää nopean kulumisen ja ikääntymisen.

Kumho Tyres raskas kalusto KLS03

KLS03

Polttoainetta säästävä ohjaavan akselin rengas, joka on suunniteltu pitkille kuljetuksille. Siinä on uusi kumiseos, joka vähentää energian tarvetta. Renkaassa on kestävä vaihtoväliä pidentävä kuviointi sekä erinomainen ohjattavuus ja pito sateella.

Kumho Tyres raskas kalusto KRS03

KRS03

Ohjaavan akselin rengas, joka on vakaa ohjattava. Sen leveä ja syvä pintakuvio lisää käyttöikää.

Kumho Tyres raskas kalusto KXD10

KXD10

Vetoakselille suunniteltu rengas. Renkaassa on M+S ja kolmen huipun Mountain Snow Flake -merkinnät. Erinomainen ympärivuotiseen käyttöön sopiva rengas, joka on testattu myös talvikäyttöön. Renkaassa on pidentynyt käyttöikä, jopa 15% enemmän kilometrejä verrattuna edeltäjiinsä.

Kumho Tyres raskas kalusto KRD50

KRD50

Rengas vetoakselille. Koko elinkaaren tasaisesti kuluva rengas lisää suorituskykyä ja ajokilometrejä. Renkaalla on erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet. Optimoitu kulutuspinta estää epätasaisen kulumisen, parantaa ajomukavuutta ja pidentää käyttöaikaa.

Kumho Tyres raskas kalusto KMD01C

KMD01C

Työmaa-ajoon suunniteltu vetävän akselin rengas, jonka pintakuvioon kivi ja sora ei tartu helposti. Syvä ja vankka pintakuvio antaa renkaalle pitkän käyttöajan. Rengas kestää kovaa ajoa sekä erilaisia alustoja.

Kumho Tyres raskas kalusto KRD02

KRD02

Kestävä vetävän akselin rengas. Sen leveä ja syvä pintakuvio lisää käyttöikää, antaa ajovakautta ja hyvän pidon myös maantieajoon.

Kumho Tyres raskas kalusto KWD01

KWD01

Vetävälle akselille tarkoitettu kestävä talvimalli, joka on hyvä lumella ja märissä olosuhteissa. Sen pintakuvio hylkii lunta ja vettä.

Kumho Tyres raskas kalusto KLA11

KLA11

Sopii kaikille akseleille. Se on suunniteltu pitkille kuljetusmatkoille, joten se on taloudellinen käytössä – kulutusta kestävä ja energiapihi.

Kumho Tyres raskas kalusto KMA12

KMA12

Rengas kestää hyvin kivisessä maastossa ja on tarkoitettu kaikille akseleille.

Kumho Tyres raskas kalusto KMA03C

KMA03C

Vahva on/off road -käyttöön tarkoitettu rengas kaikille akseleille. Sen geometriset urat estävät kulutuspinnan vahingot sekä kivien kiinnijäämisen.

Kumho Tyres raskas kalusto KMA01+

KMA01+

On&off road -käyttöön ja maantieajoon sopiva jokaisen akselin rengas. Uusi vyörakenne lisää renkaan kestoa ja se on lisäksi vakaa ohjattava.

Kumho Tyres raskas kalusto KMA02

KMA02

Tarkoitettu kaikille akseleille. Se on vakaa ohjattava ja kestää kovaakin kulutusta kivisillä teillä ja alustoilla

Kumho Tyres raskas kalusto KRT03

KRT03

Perävaunun akseleille sopiva rengas, jonka syvä ja leveä kulutuspinta tuo pidemmän käyttöajan ja tasaisen kulumisen. Kiviejektorit kaikissa urissa puhdistavat sen tehokkaasti kivistä.

Kumho Tyres raskas kalusto KXT10

KXT10

Raskaan kaluston perävaunun rengas.

Kumho Tyres raskas kalusto KLT03

KLT03

Energiapihi trailereihin ja perävaunuihin sopiva rengas, joka sopii pitkän matkan ajoon.

Materiaalipankki

Jälleenmyyjien käyttöön on suunniteltu erilaisia PDF-printtimainospohjia sekä sosiaalisen median kuvapohjia. Löydät materiaaleja Scasonin materiaalipankista. Puuttuuko sinulta salasana? Ota yhteyttä markkinointi@scason.fi.

Rengasmyynti, Suomi

Länsi-Suomi&
PK-seutu

Jussi Hovi
p. 0400 991 088
jussi.hovi@scason.fi

Muu
Suomi

Mika Kauhanen
p. 0500 757 220
mika.kauhanen@scason.fi

Raskaan kaluston renkaat ja kotimaan myynnin ja markkinoinnin kehittäminen

Jyrki Alikeskikylä
‍p. 050 342 4619
jyrki.alikeskikyla@scason.fi