Scason Tracmax -renkaat logo

LAADUKASTA AJOA, EDULLISEEN HINTAAN

Missä tie meneekin, siellä kulkee Tracmax

Tracmax-rengasmerkki on perustettu vuonna 1986 ja se tunnetaan yli 100 maassa laadukkaista sekä edullisista tuotteistaan. Renkaat ovat löytäneet asiakaskuntansa eri puolilta maailmaa, mukaan lukien Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Merkki on keskittynyt erityisesti tarjoamaan kuluttajille hyvän hinta-laatusuhteen renkaita, jotka soveltuvat monenlaisiin ajoneuvoihin ja ajo-olosuhteisiin.

Scason Oy maahantuo Tracmax-renkaita henkilö-, SUV- ja pakettiautoille. Kaikki talvirenkaat nastoitetaan Scasonilla meidän omilla suomalaisilla nastoilla.

Intohimona tuotekehitys

Tracmax on investoinut paljon tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä on näkynyt myynnin nopeana kasvuna kansainvälisillä markkinoilla. Yrityksen pyrkimyksenä on kehittyä tunnetuksi laadustaan maailmanlaajuisesti. Suomalaisilla markkinoilla niin kesä- kuin nastarenkaat ovat saaneet hyvän vastaanoton.

Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin ajorenkaisiin alta.

Scason Tracmax -kesärenkaat header HENKILÖAUTO SUV-AUTO PAKETTIAUTO MAASTOAUTO

Henkilö-, SUV- ja pakettiautojen kesärenkaat

Tracmax kesärengas X-PRIVILO TX1

X-PRIVILO TX1

Keskikokoisille henkilöautoille. Tarjoaa äärimmäisen hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen korkean teknologian rakenteella, erityinen pintaseos mahdollistaa optimaalisen suorituskyvyn sekä märillä että kuivilla teillä.

Tracmax kesärengas X-PRIVILO TX2

X-PRIVILO TX2

Kulutuskestävä rengas henkilöautoille. Erityinen kumiseos takaa alhaisen vierintävastuksen, pitkän käyttöiän ja hyvän jarrutustehon. Tämä edistää polttoainesäästöjä ja ympäristöystävällisyyttä.

Tracmax kesärengas X-PRIVILO TX3

X-PRIVILO TX3

Dynaamisesti suunniteltu rengas, joka sopii urheiluautoihin. Tarjoaa erinomaisen pidon kaarteissa sekä märillä että kuivilla pinnoilla. Varsinkin märkäpito-ominaisuudet ovat erinomaiset. Loistavan ajettavuuden lisäksi rengas on myös hiljainen.

Tracmax kesärengas X-PRIVILO RS01+

X-PRIVILO RS01+

Henkilöautoille suunniteltu premium-luokan urheilullinen rengas, jolla on korkea suorituskyky ja hyvä ohjattavuus. Rengasprofiili ehkäisee vesiliirtoa ja mahdollistaa poikkeuksellisen nopeuden, erinomaisen hallinnan ja kaarrevasteen.

Tracmax kesärengas X-PRIVILO H_T

X-PRIVILO H/T

Katumaastureille suunniteltu kulutuskestävä rengas. Erityinen pintaseos tarjoaa erinomaisen pidon riippumatta siitä ajatko maantiellä vai soralla, kuivalla vai märällä kelillä. Samanaikaisesti kumiseos tarjoaa korkean nopeuden, mukavuuden ja turvallisuuden hyvällä ajosuorituskyvyllä.

Tracmax kesärengas X-PRIVILO RF19

X-PRIVILO RF19

Premium-luokan rengas kevyille kuorma-autoille ja pakettiautoille. Renkaan ainutlaatuinen pintakuviointi estää renkaan epätasaista kulumista ja vähentää vesiliirron riskiä. Turvallinen rengas hyvällä ajomukavuudella.

Scason Tracmax -talvirenkaat header HA-AUTO SUV-AUTO PAKETTIAUTO MAASTOAUTO

Henkilö- ja SUV-autojen talvirenkaat

Tracmax talvirengas X-PRIVILO NASTARENGAS S500

X-PRIVILO NASTARENGAS S500

Suorituskykyinen nastarengas henkilöautoille. Super grip -suunnittelu tarjoaa ylivoimaista turvallisuutta kaikissa talviolosuhteissa. Renkaalla on alhainen polttoaineenkulutus ja se on hiljainen.

Tracmax talvirengas X-PRIVILO KITKARENGAS S550

X-PRIVILO NASTARENGAS S550

Vahvarakenteinen nastarengas tarjoaa poikkeuksellisen hyvän talvipidon ja ajovakauden. Pitkäikäinen talvirengas joka on turvallinen ja luotettava äärimmäisissä talviolosuhteissa. Pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille.

Tracmax talvirengas ICE-PLUS SR1

ICE-PLUS NASTARENGAS SR1

Vahvarakenteinen nastarengas pakettiautoille tarjoaa erinomaisen käsittelykyvyn äärimmäisissä talvikelin olosuhteissa. Erityinen pintaseos parantaa tehokkaasti renkaan pidon suorituskykyä varmistaen turvallisen ajon jäisellä talvikaudella.

Materiaalipankki

Jälleenmyyjien käyttöön on suunniteltu erilaisia PDF-printtimainospohjia sekä sosiaalisen median kuvapohjia. Löydät materiaaleja Scasonin materiaalipankista. Puuttuuko sinulta salasana? Ota yhteyttä markkinointi@scason.fi.

Rengasmyynti, Suomi

Länsi-Suomi&
PK-seutu

Jussi Hovi
p. 0400 991 088
jussi.hovi@scason.fi

Muu
Suomi

Mika Kauhanen
p. 0500 757 220
mika.kauhanen@scason.fi

Raskaan kaluston renkaat ja kotimaan myynnin ja markkinoinnin kehittäminen

Jyrki Alikeskikylä
‍p. 050 342 4619
jyrki.alikeskikyla@scason.fi