Huippuluokan tuotekehitystä
avaimet käteen

Valmistamme omalla tehtaallamme satoja miljoonia nastoja vuodessa, ja valmistettavat nastat läpäisevät laadunvarmistuksen, jossa mittaukset tehdään ankarasti sadasosamillimetrin tarkkuudella. Mutta jo ennen tuotantolinjalle pääsyä nastat ovat kulkeneet pitkän kehitystien ja käyneet läpi perinpohjaisen tuotekehitys- ja testausprosessin. Nastan kehittäminen ideasta renkaaseen kestää yleensä kahdesta kolmeen vuotta.

Scason_Polar_Bear_ArcticGrip1

Täyden palvelun kumppani
rengasvalmistajille

Kehittäessämme rengasvalmistajalle nastaratkaisua, pyrimme helpottamaan asiakkaamme työtä mahdollisimman paljon. Toimimme sovitun aikataulun mukaisesti ja huolehdimme niin erityyppisistä testeistä kuin tyyppihyväksynnästä. Tunnemme eri valtioiden asetukset ja lainsäädännön ja meillä on suorat yhteydet viranomaisiin.

Takaamme täyden luottamuksellisuuden ja varmistamme immateriaalisuojauksen. Asiakkaidemme tietoturvallisuus ja ideoiden suojaaminen on meille kunnia-asia.

Vain sujuvia ja eteneviä
tuotekehitysprojekteja

Koska pidämme haasteista ja niiden selättämisestä, tartumme ammattilaisen taidolla kehitystyöhön. Teemme yhteistyötä testaus- ja tutkimuslaitosten sekä tyyppihyväksyjien kanssa – tarjoamme sinulle täytenä palveluna asioinnin näiden kanssa, yhden kumppanin periaatteella.

Scason_PolarBear_ArcticGrip2

Tulisipa huono ilma, pakkasta, jäätävää sadetta ja pyryä.
Huonoin mahdollinen sää on paras keli testata nastarenkaita.

Nastan kehityspolku

Olemme mukana alusta alkaen auttamassa asiakastamme parhaaseen
lopputulokseen. Me kuuntelemme sinua ja ehdotamme ratkaisuja, jolloin
lopputuloksena on paras mahdollinen tuote.

1.
Scason_uusi_ikoni_IDEA_VAAKA

Idea

2.
Scason_uusi_ikoni_PROTOTYYPPI

Prototyyppi

3.
Scason_uusi_ikoni_TESTAUS

Testaus

4.
Scason_uusi_ikoni_LAADUNVARMISTUS_V2

Laadunvarmistus

5.
Scason_uusi_ikoni_VIRANOMAISYHTEYDET

Tyyppihyväksyntä
& sertifikaatit

6.
Scason_uusi_ikoni_TUOTANTO_VAAKA

Tuotanto

7.
Scason_uusi_ikoni_LANSEERAUS

Varma toimitus

8.
ISO9001 sin

Laadunhallinta- ja
laatujohtaminen

Aidoissa olosuhteissa testatut

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta pitoa vähemmällä tien kulumisella. Tavoitteenamme on, että Scason-nastat kuormittavat ympäristöä niin vähän kuin on mahdollista. Siksi myös käytännön nastatestit ovat meillä käynnissä vuoden ympäri. Talven kulutustesteissä voidaan ajaa jopa 40 000 kilometriä per rengas. Testaamme lumisilla, jäisillä ja märillä teillä renkaan ja nastan koko elinkaaren vain muutamassa kuukaudessa.