Suomessa talvet ovat aina olleet kylmiä, kuljemme karvalakki päässä ja toppatakki päällä puolet vuodesta. Me ymmärrämme ja tunnemme arktiset olot. Jatkuva kylmyys ja liukkaat tiet ovat innostaneet meitä kehittämään liikkumista helpottavia ratkaisuja.

Nastateknologiamme on jo luonnostaan maailmanhuippua ja nastamme on testattu autenttisissa oloissa, ei keinotekoisissa olosuhteissa.

Kuten jääkarhu on saanut syntymässään pitävät kynnet, me suomalaiset olemme saaneet syntymälahjana olosuhteet, joissa voi kehittää nastoista pitävät ja kestävät. Sellaiset, jotka antavat kuljettajalle vapauden ajaa teillä kuin teillä ja säällä kuin säällä, täällä ja maailmalla.

Ajamisen turvallisuutta
alkuperäisen talven asiantuntijoilta
– Kulje kuin jääkarhu

Dominoi
talviajoa

Nastatyypit

Jos tarpeesi on uusi sinulle räätälöity erikoisnasta, olemme parhaita auttamaan sinua onnistumaan ja menestymään. Mikäli tarvitset valmiin ja nopean ratkaisun, paras apu löytyy valmiista mallistostamme.

Scason_Driving_safety_custom_stud

ERIKOISNASTAT

Sinulle räätälöity
tilauksesta tehty nastamalli
Scason studs standard

STANDARDINASTAT

Alumiini- ja teräsnastat
valmiista mallistostamme

Satoja
miljoonia

nastoja vuodessa

Vuonna
1964

perustettu

80 %

tuotannosta
erikoisnastoja

Turvallista ajamista
vuodesta 1964

Scason on yksi maailman suurimmista nastavalmistajista. 1980-luvulla tuotekehitystämme vauhdittivat innovaatiot ja testit sen aikaisilla ralliautoilla. Nykyisen perheyrityksen omistuspohja syntyi vuonna 1992. Tämän jälkeen globaali menestystarinamme nastavalmistajana henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen sekä raskaiden työkoneiden renkaisiin on jatkunut ja kehittynyt vahvasti.